Profielfoto's voor de ondernemers die online zichtbaar zijn

Jij bent overal zichtbaar op social media. Je wil daarom ook vaker je profielfoto updaten.

Je bent aan het groeien! Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook met je bedrijf. Het is daarom belangrijk om die groei te begeleiden met professionele, krachtige portretten en foto’s op je website én social media. Daarmee kan je jouw klant laten zien dat je aan het ontwikkelen bent. 

Als coach wil je natuurlijk laten zien wat jij het beste kan. Het is mijn missie om jouw vakkundigheid, passie en karakter vast te leggen in de foto’s die je gebruikt op jouw website. Naast deze serie foto’s ontvang je ook een beeldbank waarmee je je social media kan vullen. 

Je zal zien dat een fotoshoot niet spannend hoeft te zijn. Dat de fotoshoot je juist een fijne ervaring oplevert. Ook zul je merken dat jouw persoonlijkheid prachtig op de foto te zetten is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je foto’s wel goed uitkomen. Of wat anderen er van zullen vinden. JIJ bent jezelf op de foto’s en dát is wat telt! 

Wat houdt deze shoot precies in?

Tijdens de profielfotoshoot staat plezier en professionaliteit voorop. Ik zie graag dat mijn modellen ontspannen voor de camera staan. Dit geldt natuurlijk ook voor jou. Daarom vertel ik je graag alvast wat jij krijgt voor deze prijs!

  • 1 uur fotoshooten in de studio.
  • Onbeperkte kledingwissels
  • 2 headshots inbegrepen
  • 2 portretten krijg je bonus
  • Samen het beste resultaat uitzoeken
  • Professionele nabewerking

97,-

Exclusief BTW

5/5

5 sterren rated op Google! 

Profiel fotoshoot
Profiel fotoshoot

Reserveer direct jouw profielfoto!

Neem een kijkje in mijn agenda en reserveer  de fotoshoot voor jouw profielfoto. De fotoshootdagen wordt vooruit gepland.