Branding fotoshoot

Wie ben ik?

Mijn naam is Rinse Bommerson, 26 jaar, geboren niet maar wel getogen in Assendelft en daar nog steeds woonachtig met mijn vriendin Debbie en kat Sjonnie. 

Door mijn vader heb ik het ondernemerschap met de paplepel ingegoten gekregen en mijn werkervaring in de horeca heeft mij geleerd wat echte gastvrijheid is. 

Al van jongs af aan loop ik met een camera rond en toen had ik al een fascinatie voor studiofotografie. Ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik van mijn hobby en passie nu eindelijk ook mijn werk heb kunnen maken. Er is namelijk niets mooiers – vind ik – dan het fotograferen van mensen en het verhaal achter de persoon vastleggen. 

Mijn werkwijze

Als je je door mij laat fotograferen zul je merken dat ik meer doe dan alleen een foto maken. Ik wil weten wie ik voor mijn lens heb, ik wil ook weten wat jij van mij verwacht, wat je op de foto’s verwacht. Wil jij sprankelende foto’s? Of juist hele stoere! Laat mij weten wat jouw interesses zijn en welke feeling je terug wil zien in het beeld wat ik van jou maak en samen creëren we dat. Vind je het spannend? Vind je jezelf niet fotogeniek? Laat mij het tegendeel bewijzen. 

Ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen voor mijn camera zich comfortabel voelt. Ik neem graag de tijd om te zorgen dat dit ook daadwerkelijk zo is en schroom niet om iets langer door te shooten of iets meer tijd te nemen voor jou.

‘Ik geloof erin dat ik door samenwerking de unieke foto kan maken voor elk merk en elk persoon.’

Mijn unieke stijl

Ik zou mijn fotografiestijl willen omschrijven als: Clean, Modern, Contrastrijk en Elegant. Maar uiteindelijk gaat het erom of datgene wat jij krijgt jou aanspreekt, dus check vooral ook even mijn portfolio (link).

Mijn unieke stijl

Mijn doel is om jou een unieke beleving te laten ervaren want ik ben pas echt tevreden als ik een oprechte ‘wauw’ van een enthousiaste klant hoor. 

‘Door samen te werken bereik ik de juiste look en feeling die jij zoekt in jouw foto’s’

Dan nog even dit...

Sinds kort heb een nieuw product gelanceerd: Branding On Tour (link). Een mooi moment voor mij om mijn netwerk te vergroten, maar ook voor jou! 

Naast het fotograferen ben ik er ook achter gekomen dat ik het ontzettend leuk vind om workshops te geven. Tijdens deze workshops leer ik je hoe je zelf betere foto’s kunt gaan maken, zodat je jouw social media in te zetten als tool. Elk niveau (hobby)fotograaf is welkom.

 

Let's connect

Een groot onderdeel van mijn kracht zit in netwerken. Ik help niet alleen graag bij sprekende foto’s, maar wil je ook graag leren hoe je zelf betere foto’s gaat maken. Wil je dus meer leren om jouw social media in te zetten als tool, in plaats van blok op de weg? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en connect met mij op social media!

Heb ik al je vragen beantwoord?

Heb je hier een opleiding voor gevolgd? – Nee, dat heb ik niet. Inzicht kun je niet leren, dat zit in je. Waar sommige mensen een absoluut gehoor hebben voor muziek, heb ik een absoluut zicht als het gaat om fotografie. 

Werk je ook in een studio? – Jazeker! Ik heb een prachtige studio achter mijn woning die met alle fotografiegemakken is voorzien.

Fotografeer je op locatie? – Daar waar je maar wilt! Al reken ik wel kilometervergoeding bij meer dan … km reisafstand.