Bedankt dat je mijn stappenplan wil downloaden!

Je krijgt de pdf in de mail toegestuurd! Het kan enkele minuten duren voordat je de mail binnenkrijgt. Check voor de zekerheid ook je spambox even! 

Voordat je gaat...!

Wil ik je graag nog iets vragen, lees hier onder verder.

Ik voeg je graag toe aan mijn netwerk. Voeg mij toe op LinkedIn, Instagram of Facebook! Heb je de mail niet ontvangen? Dan kan je het bestand hier downloaden. 

Wil jij snel resultaat zien en stappen maken in zichtbaarheid en professionaliteit?

Denk jij dat je toe bent aan de volgende stap in jouw onderneming?

Als je klaar bent met een van de onderstaande uitdagingen dan ben jij klaar voor die volgende stap! 

  • Je denkt continu na over welke foto’s je moet gebruiken  voor social media. 
  • Je maakt steeds weer nieuwe foto’s, omdat je niet tevreden bent over de resultaten.
  • Je herkent jezelf niet in je eigen foto’s. 
  • Je maakt je zorgen of jouw foto’s wel uitstralen wie je bent.
  • Je vraagt je steeds weer af of mensen gaan reageren onder jouw foto’s. 
  • Je maakt je zorgen of jouw foto’s wel jouw professionele jou uitstralen. 
  • Je maakt je elke maand zorgen om jouw omzet. 
  • Je weet dat jouw online kanalen beter kunnen presteren. 

Wat mijn klanten zeggen

Profiel fotoshoot

Jolanda

5/5

Onlangs een super leuke shoot gehad bij Rinse! Rinse neemt de tijd voor je, is relaxed en ook nog eens erg goed in wat hij doet. Een geduldige en professionele fotograaf met een fijne studio! Een aanrader!

René

5/5

Ik werd afgelopen tijd erop gewezen dat mijn foto op LinkedIn wel wat opfrissing kon gebruiken. Via een relatie kwam ik in contact met Rinse Bommerson. Dat is goed uitgepakt! Het snel reageren op de mail, op korte termijn een afspraak kunnen maken en binnen het uur weer klaar met een mooie set foto’s! Het is altijd leuk om startend talent aan het werk te zien. Ik beveel hem graag aan!

Yvonne

5/5

Heel relaxed fotograferen, het is echt niet mijn ding om te poseren maar door jouw coaching ging het heel gemakkelijk en spontaan, dank je wel!!

Ben jij klaar voor een professionele fotoshoot?

Hoe kan ik jou dan helpen bij het oplossen van de bovenstaande uitdagingen? Ben je er zeker van dat je een professionele uitstraling wil geven aan jouw bedrijf? Wil je niet meer continu zoeken naar nieuwe foto’s? Wil je uitstralen wie jij bent? Dan ben je toe aan mijn zakelijke fotoshoot! 

Tijdens mijn zakelijke fotoshoot gaan wij binnen een uur naar jouw kern. Ik zet je op de foto zoals jij bent én zoals je wil zijn. 

Je ontvangt dan 5 prachtige en krachtige portretten om te gebruiken op je social media én je website! Als bonus krijg je een profielfoto op maat gemaakt voor jouw LinkedIn, Instagram en Facebook.

Omdat je net mijn gratis plan hebt gedownload bied ik je deze fotoshoot aan voor 57 euro in plaats van 97 euro (prijzen excl btw). Dit is een absoluut koopje, maar deze korting is maar tijdelijk!  Wees er dus snel bij door op de knop te klikken!

Ben jij klaar om op de foto te gaan zoals je bent? Boek binnen 1 uur en betaal maar 57,-!

Enthousiast en ready voor de fotoshoot? Deel op je social media dat je bij mij een fotoshoot hebt gepland en maak kans op een gratis brandingfotoshoot van 1 uur tijdens de fotoshoot op locatie. Voorafgaand plannen we dan een call om alles te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. 

Nog niet helemaal zeker of deze fotoshoot iets voor jou is? Bekijk hier mijn werk. Wil je liever eerst mij volgen? Voeg mij dan toe aan je netwerk op LinkedIn of Instagram

Wie ben ik?

Ik ben sinds mijn 18de bezig met fotograferen. Al sinds ik begon heb ik een fascinatie voor fotografie. Met name voor studio fotografie en alles wat er met het gebruik van licht te doen is. 

Ik ben opgegroeid in een dorp in Noord-holland, Assendelft. Hier woon ik sinds ik 3 ben en woon ik nu nog steeds. Mijn vader is schilder en heeft veel werk in de Zaanstreek. Zo heb ik het ondernemen al van jongs af aan mogen zien en ben ik nu zelf bezig mijn eigen bedrijf op te bouwen! 

Ik woonde in een twee-onder-een-kap-huis. Vanuit de tuin kijk je naar weilanden en zie je in de verte de haven van Amsterdam. 

Nu woon ik samen met mijn vriendin, Debbie, achter mijn fotostudio, iets verderop in de dorpsstraat van Assendelft. De studio wordt gezellig gemaakt door onze kat Sjonnie. Hij ligt graag in het bijzijn van mensen te slapen en heeft een voorkeur om het liefste voor het model op de grond te liggen. Mocht je meer van Sjonnie willen zien, dat kan, hij heeft een eigen Instagram

Ik heb een flink aantal jaren van mijn jeugd in de horeca gewerkt. Dit heeft mij geleerd wat gastvrijheid is en hoe ik dit overal kan toepassen.

Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen voor mijn camera zich comfortabel voelt. Ik neem graag de tijd om te zorgen dat dit ook daadwerkelijk zo is en schroom niet om iets langer door te shooten of iets meer tijd te nemen voor jou.

Ik zet je graag op de foto zoals je bent en dat lukt alleen als je je ook zo comfortabel voelt als normaal. 

Wil je meer over mij te weten komen? Dan connect ik graag met je op LinkedIn, Instagram of Facebook