Branding fotografie voor coaches

Branding fotoshoot

Je zit midden in de groeifase van je bedrijf. Hier kan een professionele fotoshoot niet aan ontbreken.

Je bent aan het groeien! Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook met je bedrijf. Het is daarom belangrijk om die groei te begeleiden met professionele, krachtige portretten en foto’s op je website én social media. Daarmee kan je jouw klant laten zien dat je aan het ontwikkelen bent. 

Als coach wil je natuurlijk laten zien wat jij het beste kan. Het is mijn missie om jouw vakkundigheid, passie en karakter vast te leggen in de foto’s die je gebruikt op jouw website. Naast deze serie foto’s ontvang je ook een beeldbank waarmee je je social media kan vullen. 

Je zal zien dat een fotoshoot niet spannend hoeft te zijn. Dat de fotoshoot je juist een fijne ervaring oplevert. Ook zul je merken dat jouw persoonlijkheid prachtig op de foto te zetten is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je foto’s wel goed uitkomen. Of wat anderen er van zullen vinden. JIJ bent jezelf op de foto’s en dát is wat telt! 

Alle informatie voor jou op een rij!

Tijdens de brandingfotoshoot staat plezier en professionaliteit voorop. Ik zie graag dat mijn modellen ontspannen voor de camera staan. Dit geldt natuurlijk ook voor jou. Daarom vertel ik je graag alvast wat jij krijgt voor deze prijs! 

  • uitgebreide voorbereiding
  • 4 uur fotoshooten
  • onbeperkt kledingwisselen
  • Samen de foto’s uitzoeken
  • Een kijkje in de keuken van een fotograaf
  • Tussentijdse input in de resultaten
  • Meerdere locaties is mogelijk 
  • 30 foto’s voor jouw beeldbank
  • Foto’s voor jouw website

Vanaf

597,-

Exclusief BTW

5/5

5 sterren rated op Google! 

De fotoshoot bestaat uit 3 delen. We beginnen met een gesprek om kennis te maken en te bepalen welke foto’s er nodig zijn voor jouw website. Daarin bepalen we ook de locatie en de uiteindelijke prijs. 

Daarna zullen we tijdens een ochtend of middag fotoshooten een hoop goede foto’s maken door er een gezellige en ontspannen middag van te maken. 

Dan ga ik aan de slag met jouw foto’s. Na het opleveren van de fotoshoot spreken we nog 1 datum af om te kijken of alle implementatie van de foto’s goed is gelukt op jouw website en/of social media. 

Ik wil een brandingshoot doen!

Yes! Je bent er klaar voor om de stap te zetten en jouw groeifase te versterken! Ik begeleid je graag bij dit proces. Via de onderstaande knop kan je direct een kennismakingsgesprek in plannen. Je krijgt ook de keuze om direct de fotoshoot te plannen. Dit is niet verplicht. Want misschien wil je eerst mij gezien en gesproken hebben voor je zeker weet dat wij de perfecte match zijn voor jouw nieuwe brandingfoto’s! 

Profiel fotoshoot
Profiel fotoshoot
Profiel fotoshoot

Boek hier direct een eerste gesprek!