Branding on Tour voor de lokale ondernemers

Branding fotoshoot

Je bent ondernemer in hart en nieren. Je hebt alleen geen zin om het land door te reizen voor een fotoshoot. Geen probleem, ik kom gewoon een keer naar jou toe!

Je bent aan het groeien! Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook met je bedrijf. Het is daarom belangrijk om die groei te begeleiden met professionele, krachtige portretten en foto’s op je website én social media. Daarmee kan je jouw klant laten zien dat je aan het ontwikkelen bent. 

Als coach wil je natuurlijk laten zien wat jij het beste kan. Het is mijn missie om jouw vakkundigheid, passie en karakter vast te leggen in de foto’s die je gebruikt op jouw website. Naast deze serie foto’s ontvang je ook een beeldbank waarmee je je social media kan vullen. 

Je zal zien dat een fotoshoot niet spannend hoeft te zijn. Dat de fotoshoot je juist een fijne ervaring oplevert. Ook zul je merken dat jouw persoonlijkheid prachtig op de foto te zetten is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je foto’s wel goed uitkomen. Of wat anderen er van zullen vinden. JIJ bent jezelf op de foto’s en dát is wat telt! 

Alle informatie voor jou op een rij!

Tijdens de mini brandingfotoshoot staat plezier en professionaliteit voorop. Ik zie graag dat mijn modellen ontspannen voor de camera staan. Dit geldt natuurlijk ook voor jou. Daarom vertel ik je graag alvast wat jij krijgt voor deze prijs! 

  • Mini branding shoot
  • Onbeperkte kledingwissels
  • 10 foto’s
  • 1 profielfoto bonus!
  • Samen het beste resultaat uitzoeken
  • Professionele nabewerking

97,-

Exclusief BTW

5/5

5 sterren rated op Google! 

Profiel fotoshoot
Profiel fotoshoot
Profiel fotoshoot

Boek direct jouw Branding on Tour fotoshoot!

Neem een kijkje in mijn agenda en reserveer een van de fotoshoot dagen op locatie. Deze fotoshoot wordt vooruit gepland. De fotoshoot wordt in samenwerking met een ondernemer uit een regio binnen Nederland gepland. Het kan dus zijn dat ik niet direct de eerst volgende datum in de buurt ben om te fotograferen.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de productpagina van de fotoshoot. Hier lees je alles over de fotoshoot. Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor deze fotoshoot op locatie. Een fotoshoot op locatie vindt plaats ongeveer elke 2 maanden.